hr | en

Izlog suvremenog zvuka traži autora/icu ovogodišnjega vizualnoga identiteta festivala!

Objavljeno: 2018-02-13

Muzički salon Studentskoga centra poziv studente/ice, mlade umjetnike/ce, grafičke dizajnere/ice te ostale kreativce da osmisle ovogodišnji izgled šestog izdanja međunarodnoga festivala Izlog suvremenog zvuka koje će se održati od 2. do 5. svibnja 2018. u prostorima Studentskog centra.


Prijava mora sadržavati:

-          kratki CV (max. 2 kartice)

-          portfolio radova

-          prijedlog idejnoga rješenja (skica plakata)

 

Napomena 1: festivalski plakat sadržava sljedeće informacije:

-          naziv festivala: Izlog suvremenog zvuka

-          vrijeme i mjesto održavanja: 2. - 5. 5. 2018. Studentski centar, Savska 25

-          servisne informacije: ulaz besplatan, www.izlogfestival.com

-          poželjno: popis svih izvođača/ica - finalni broj imena varira između 30 i 50, a za potrebe idejnoga rješenja koristiti generički tekst ili popis izvođača         prošlogodišnjih izdanja

 

Napomena 2: konačno vizualno rješenje aplicirat će se u različitim formatima: plakat B1, horizontalni jumbo plakat, festivalski katalog, web i tiskani oglasi i dr.

 

Napomena 3: tražimo autora/icu koji/a će osmisliti i realizirati finalni vizualni identitet što uključuje i grafičke pripreme svih potrebnih materijala, a rad će biti honoriran.

 

Prijavu je potrebno poslati na mail adresu muzicki.salon@gmail.com naslova «IZLOG_VIZUAL_NATJEČAJ», najkasnije do 28. veljače 2018. godine u 23,59 sati. Na poziv se mogu prijaviti osobe do 30 godina starosti. Više o Izlogu suvremenog zvuka potražite na festivalskoj web stranici www.izlogfestival.com. Za pitanja i dodatne informacije pišite na muzicki.salon@gmail.com.

 

Nazad