hr | en

Art Novi - 7. međunarodni festival klasične glazbe Novi Vinodolski

Objavljeno: 2017-07-13

U periodu od 17. srpnja do 8. kolovoza održati će se 7. međunarodni festival klasične glazbe u Novom Vinodolskom. Festival organizira Umjetnička organizacija Art Novi, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Vinodolskog i u suradnji sa Turističkom zajednicom Novog Vinodolskog.


Na Festivalu nastupaju afirmirani hrvatski umjetnici, a također i vrhunski strani glazbenici. Domaćim i stranim posjetiteljima pružen je visokovrijedan kulturni doživljaj. Time se promiču kulturne vrijednosti te u jeku turističke sezone obogaćuje kulturna ponuda. Festival je organiziran na međunarodnim standardima što podrazumijeva samo vrhunske i stručne suradnike, te visoki nivo realizacije.

    Ove godine planirani nastupi su nastup Zagrebačkog ansambla flauta, umjetničko vodstvo Renata Penezić, brazilslkog gitariste Vitora Noaha, gudačkog Tria Veljak sa gošćom Slađanom Čolović na lutnji, Dua Mach-Mihajlović, violina i marimba i puhačkog ansambla Kalamos kvinteta.
   Umjetnička ravnateljica je Maria Mikulić Štimac, a organizatorski tim Maja Oršić Magdić, Mario Butorac i Ivan Balažević.

program

Nazad