hr | en

Ansambl LADO dobio novu prvakinju

Objavljeno: 2017-07-12

Tamara Horvat postala je nova folklorna prvakinja ansambla LADO. Ova istaknuta solistica u Ladu je ostvarila zavidnu karijeru koja traje više od dva desetljeća.


Tamara Horvat ističe se iznimnim  tehničkim i stilskim izvedbama različitih plesnih elemenata, kao i odličnim vokalnim izvedbama u zborskim programima. Nova prvakinja Ansambla LADO dala je veliki umjetnički doprinos mnogim točkama na repetoaru Lada, poput Smotre u širokama, Mi jim ne bumo sveču držali, Plesovi i pjesme otoka Suska, Ladarkama i mnogim drugima.

„U Ladu sam 21.godinu i ovo promaknuće za mene donosi lijepe promjene. Ponosna sam i sretna jer postati prvakinjom nacionalnog folklornog ansambla za mene je iznimna čast i uspjeh, s osjećajem jos veće odgovornosti u umjetničkom rastu. Sretna sam što je umjetničko vodstvo prepoznalo moj rad, trud i kvalitetu. Radujem se godinama koje dolaze.“

Uz prvakinju, na mjesto plesač pjevač srednje uloge promovirane su plesačice pjevačice  Iva Piler i Ivana Prokop, dok je Goran Hlebec promoviran na mjesto glazbenika solista.
Kontakt za medije:
Livija Zgurić, viša stručna savjetnica za odnose s javnošću i marketing
e-mail: livija.zguric@lado.hr
tel: +385 1 4828 472, 4871 773
mob: +385 91 2746001
fax: +385 1 4828 474


 

Nazad