hr | en

8. Velesajam kulture

Objavljeno: 2011-12-12

U okviru 8. Velesajma kulture, 16. i 17. prosinca u Studenskom centru održat će se dvije zanimljive glazbene radionice: jazz radionica te radionica izrade theremina.


Tijekom 8. Velesajma kulture, ruski glazbenici iz eksperimentalnog adventure jazz trija JazzatorMarina Sobyanina (pjevačica, pijanistica i skladateljica) i Sergey Balashov (bubnjar), održat će jazz radionicu te s polaznicima pripremiti jam session za Velesajamsku publiku.

Stoga se pozivaju mladi jazz "pustolovi" da se prijave za sudjelovanje na dvodnevnoj radionici koja će se održati u petak i subotu, 16. i 17. prosinca u polukružnoj dvorani Teatra&TD.

http://www.sczg.unizg.hr/naslovnica/vijest/2011-12-09-prijavite-se-na-besplatnu-jazz-radionicu-i-sudjelujte-na-jam-sessionu-8-velesajma-kulture/

Radionica izrade theremina, pod vodstvom multimedijalnog umjetnika Boruta Savskog i uz pomoć Robertine Šebjanić i članova ljubljanskog Theremidi Orchestra, održat će se od u sklopu Velesajma kulture, 16.  i 17. prosinca,  u hacklabu Media laba I’MM (likovna radionica pored MM dvorane) u Studentskom centru u Zagrebu. 

http://www.sczg.unizg.hr/naslovnica/vijest/2011-12-08-radionica-izrade-theremina-u-sklopu-8-velesajma-kulture/

Nazad