hr | en

Advent u Zagrebu 2011.!

Objavljeno: 2011-11-22

Advent u Zagrebu, tradicionalna predblagdanska manifestacija koja svojim bogatim umjetničkim, napose glazbenim programom, građanima grada Zagreba i njegovim brojnim posjetiteljima donosi ugođaj Adventa i Božića, održat će se od 27. studenog do 18. prosinca 2011. na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića.


Domaćin Adventa u Zagrebu veseli je Djed Božićnjak koji će građanke i građane našega grada te gošće i goste, napose najmlađe posjetitelje, voditi kroz zanimljiv program. Predstavit će im brojne dječje zborove, zborove mladih i odraslih, izvrsne plesne skupine i kulturno-umjetnička društva, spretne mađioničare, a na kraju dnevnog programa u večernjim satima i renomirane umjetnike.

Sastavni dio adventskog ozračja je i darivanje onih kojima je to najpotrebnije. Stoga je i ovaj put u program uvršten već tradicionalni božićni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina, a osobito raduje zanimljiv projekt Studenti protiv korupcije studentskih udruga eSTUDENT i Financijskog kluba koji edukativnim i glazbenim programom, riječju i pjesmom, dižu svoj glas za bolje društvo.
Udruga za promicanje kreativnosti Vilibald svojim će radionicama za najmlađe zajedničkim druženjem i radom poticati maštu, snalažljivost i samopouzdanje.
Prigodnim zabavnim programom na pozornici te promocijom hvalevrijednih građanskih udruga, bit će obilježen i Međunarodni dan ljudskih prava.

Kao i godinama do sada na glavnom zagrebačkom trgu bit će priređen nezaboravan svečani doček Nove 2012. godine, uz nastup brojnih estradnih zvijezda te uz veličanstven ponoćni vatromet.

Pozivamo Vas da i ovaj put budete dio jedinstvenog adventskog ugođaja  u srcu našeg Zagreba!


POZORNICA Radnim danom:  od 18 do 21 sat
Subotom i nedjeljom:  od 11 do 14 sati i od 18 do 21 sat

Posebno izdvojeno: 1.12.2011. do 10.1.2012. - 6. međunarodni izlog božićnih jaslica
3.12. - 07.12 - Kreativne radionice za djecu VILIBALD
9.12.2011. - Studenti protiv korupcije
10.12.2011. - Međunarodni dan ljudskih prava
16.12.2011. - Božićni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina


PROGRAM


* Organizator zadržava pravo izmjene i dopune programa
** Opširnije o dnevnom programu: www.adventzagreb.hr

i http://www.adventzagreb.com/

Nazad