hr | en

Ful kul buvljak ponovo u zagrebackom klubu Boogaloo

Objavljeno: 2019-03-13

Zbog velikog interesa ponovo je pokrenut nekada popularan Ful Kul Buvljak koji se ugasio prije sedam godina kada se zatvorio i poznati zagrebački Boogaloo Club. Sada kada Boogaloo radi punom parom vrijeme je da opet oživi i jedan od najvećih buvljaka u gradu. Prvi u nizu Ful Kul Buvljaka održat će se u subotu 23. ožujka 2019. godine s početkom u 11 sati, a planirano je da će se održavati jednom mjesečno.


Radi o velikom jednodnevnom događaju koncipiranom na prodaji raznih zanimljivih stvari. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih fora modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju, a žele to prodati ili mijenjati pozvani ste da nam se pridruže na platou Boogalooa u subotu 23. ožujka s početkom u 11 sati. Ulaz za posjetitelje je besplatan.
 
Pored klasičnog buvljaka koji će se održati na prostorima terase tj. platoa kluba Boogaloo, će se u maloj dvorani kluba održati sajam ploča i stripova gdje će se prodavat isključivo gramofonske ploče, cd-ovi i ostali nosaći zvuka i slike, posteri, stripovi i ostala glazbena i filmska memorabilia.
 
Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo i dobru glazbu u odličnoj opuštenoj atmosferi, a pored svega toga očekuje vas i prigodan glazbeno plesni program. 
 
Ako želite prodavati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve informacije o buvljakukao i na Facebook eventu i Facebook grupi Ful Kul Buvljak. Prijave se zaprimaju do petka 15. ožujka ili popunjenja kvote.
 
Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.
 
Dobrodošli, vaš Ful kul buvljak tim.
 
FB event: https://www.facebook.com/events/311355006191376/
FB grupa: https://www.facebook.com/groups/543565632831637/?epa=SEARCH_BOX
 

Nazad