hr | en

Promocija albuma Mužek&Trio

Objavljeno: 2018-12-06

Promocija albuma Mužek&Trio u izdanju Aquarius Recordsa održat će se u utorak, 11. prosinca u Kulturnom centru Mesnička.


Iz najave za medije:
 
Kako zvuči naš proslavljeni tenor Tomislav Mužek kada izvodi Arsena Dedića ili Stinga moći ćete provjeriti na albumu Mužek&Trio Live in HNK koji izlazi 14. prosinca, a ako to želite poslušati uživo i s nama obilježiti izlazak ovog jedinstvenog glazbenog djela dođite u utorak 11. prosinca u Kulturni centar Mesnička gdje ćemo uz prigodnu zdravicu i zalogaj proslaviti izlazak albuma.
 
A kako je nastao album Live in HNK? Na sceni Hrvatskoga narodnog kazališta početkom godine nastupio je naš nagrađivani tenor Tomislav Mužek, u pratnji Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu. U prvome dijelu programa umjetnici su predstavli izbor talijanskih kancona, dok je drugi dio koncerta bio posvećen istraživanju glazbe koju privatno slušaju i vole. Tako su se na programu našle pjesme Stinga, Erica Claptona, Arsena Dedića… Iz čitavog repertoara glazbenici su odabrali 15 skladbi koje objavljujemo na albumu Mužek&Trio Live in HNK. 
 

Nazad